Polievka z údeného mäsa

0 0
Polievka z údeného mäsa

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Vývar z údeného mäsa 1 l
Mrkva nakrájaná na kocky 3 ks
Petržlen nakrájaný na kocky 1 ks
Kaleráb nakrájaný na kocky 1 ks
Zemiaky nakrájané na kocky 4 ks
Krúpy 1 hrnček
Cibuľa 1 ks
Soľ
Mleté čierne korenie
Majoránka

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Hustá klasická polievka pripravená z vývaru z údeného mäsa, krúp a koreňovej zeleniny.

Kroky

1
Hotovo

Krúpy prepláchneme studenou vodou a dáme variť do vývaru z údeného mäsa.

2
Hotovo

Pridáme očistenú a na kocky pokrájanú zeleninu a rozpolenú cibuľu.

3
Hotovo

Keď je zelenina polomäkká, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, dosolíme, a varíme, kým zemiaky nezmäknú. Dochutíme korením a majoránkou.

naspäť
Hrnčekový koláč
dalej
Malinová nepečená torta
naspäť
Hrnčekový koláč
dalej
Malinová nepečená torta