Pučené zemiaky

0 0
Pučené zemiaky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Zemiaky 800 g
Maslo 1 lyžica
Cibuľa 1 malá
Smotana na šľahanie 100 ml

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 250
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Jednoduché a veľmi lahodné zemiaky. Vhodné ako príloha i hlavný chod.

Kroky

1
Hotovo

Zemiaky nakrájame a uvaríme v osolenej vode. Na masle opražíme cibuľu nadrobno pokrájanú cibuľu. Z uvarených zemiakov zlejeme vodu, prilejeme smotanu a popučíme. Primiešame opraženú cibuľku. Môžeme primiešať posekanú pažítku.

naspäť
Rascová polievka
dalej
Cviklová polievka
naspäť
Rascová polievka
dalej
Cviklová polievka