Ingrediencie
-
Cesto – na tri pláty
-
12 ks Vajcia
-
600 g Kryštálový cukor
-
300 ml Olej
-
300 ml Horúca voda
-
1 ½ balíčka Kypriaci prášok do pečiva
-
600 g Polohrubá múka
-
Punčový sirup
-
300 ml Voda
-
150g Kryštálový cukor
-
100 ml Rum
-
100 ml Malinový sirup
-
Šťava z jedného citróna
-
Punčová poleva
-
300 g Práškový cukor
-
2 lyžice Horúca voda
-
1 lyžica Oleja
-
Šťava z jedného citróna
Popis
Mäkké, šťavnaté a nádherne sladké, také sú tradičné punčové rezy. Farebná kombinácia a chuť punča z ich robí klasiku.
Kroky
1
Hotovo
|
Ingrediencie |
2
Hotovo
|
cesto - 1 plát |
3
Hotovo
3 x 15
|
Nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Takto upečieme vo vyhriatej rúre tri pláty. |
4
Hotovo
|
Punčový sirupVodu uvaríme s cukrom a šťavou z citróna. Nakoniec pridáme rum a malinový sirup. |
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
Punčová polevaVšetky suroviny spolu vymiešame a polejeme ňou stuhnutý múčnik. Dáme na 24 hodín do chladničky. |