Ingrediencie
-
Cesto
-
6 ks Vajcia
-
250 g Práškový cukor
-
200 ml Olej
-
200 ml Vodavlažná
-
400 g Polohrubá múka
-
z 1 pomaranča Strúhaná pomarančová kôra
-
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
-
Rebarborová náplň
-
500 g Rebarbora
-
¼ hrnčeka Práškový cukor
-
z 1 pomaranča Strúhaná pomarančová kôra
-
2 lyžice Rum
Popis
Rebarborová bublanina ochutená pomarančovou kôrou a rumom. Rebarboru môžeme nahradiť akýmkoľvek drobným ovocím.
Kroky
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Cukor, žĺtky a postrúhanú pomarančovú kôru vymiešame do penista. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
|
7
Hotovo
30 min /180 °C
|