Rebarborový koláč

0 0
Rebarborový koláč

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Hladká múka 600 g
Práškový cukor 300 g
Maslo 250 g
Vajcia 3 ks
Kypriaci prášok do pečiva 1 balíček
Kakao 4 lyžice
Rebarborová plnka
Rebarbora 600 g
Práškový cukor 100 g
Mletá škorica
Tvarohová plnka
Tvaroh 750 g
Práškový cukor 100 g
Vajcia 2 ks

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 60
  • 180 °C
  • Porcie: 45
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Rebarborová plnka

  • Tvarohová plnka

Popis

Zdieľať

Rebarborový koláč z kakaového lineckého cesta, tvarohovej plnky a kúskami čerstvej rebarbory.

Kroky

1
Hotovo

Do múky pridáme zmäknuté maslo, cukor, vajcia, prášok do pečiva a kakao.

2
Hotovo

Vymiesime hladké cesto, ktoré rozdelíme na dve časti. Jednu polovicu cesta rozvaľkáme a pomocou valčeka prenesieme na slabo pomastený plech.

3
Hotovo

Tvarohová plnka

Všetky suroviny spolu zamiešame.

4
Hotovo

Plnka z rebarbory

Rebarboru očistíme, pokrájame na kúsky, posypeme práškovým cukrom a škoricou.

5
Hotovo

Na cesto natrieme tvarohovú plnku, poukladáme rebarboru a prikryjeme druhou časťou cesta, popicháme vidličkou a upečieme.

naspäť
Čokoládové guľky
dalej
Mäsové guľky so špagetami
naspäť
Čokoládové guľky
dalej
Mäsové guľky so špagetami