Restovaná kuracia pečeň

0 0
Restovaná kuracia pečeň

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracia pečeň 600 g
Bravčova masť 1 lyžica
Cibuľa 1 väčšia
Majoránka
Mleté čierne korenie
Soľ
Petržlenová vňať

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Klasický recept na restovanú kuraciu pečeň na cibuľke.

Kroky

1
Hotovo
10

Pečeň zbavíme blaniek a bielych častí. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme pečeň a za stáleho miešania krátko opražíme.

2
Hotovo

Hotovú pečeň ochutíme soľou, mletým čiernym korením a majoránom. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

naspäť
Rybacie karbonátky
dalej
Plnené kapustné listy
naspäť
Rybacie karbonátky
dalej
Plnené kapustné listy