Šampiňónová polievka
krémová

0 0
Šampiňónová polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Šampiňóny 400 g
Maslo 2 lyžice
Cibuľa 1 ks
Zeleninový vývar 800ml
Smotana na varenie (12%) 250 ml
Soľ
Mleté čierne korenie

Nutričné hodnoty

1 porcia
149
kcal
5g
bielkoviny
21 g
sacharidy
5 g
tuky
2 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Šampiňóny majú veľmi jemnú hubovú chuť a preto je z nich výborná krémová polievka.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

V hrnci rozohrejeme maslo a opražíme na ňom nadrobno nakrájanú cibuľu.

3
Hotovo
10.

Pridáme očistené a na plátky nakrájame šampiňóny a restujeme asi 10 minút

4
Hotovo

Zalejeme zeleninovým vývarom, dochutíme soľou a korením a krátko spolu povaríme. Rozmixujeme tyčovým mixérom a zjemníme smotanou.

naspäť
Pečené údené mäso
dalej
Jahodové tiramisu
naspäť
Pečené údené mäso
dalej
Jahodové tiramisu