Slepačia polievka
s rezancami

0 0
Slepačia polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Sliepka alebo polovicu väčšej 1 menšiu
Mrkva 3 ks
Petržlen 1 ks
Zeler ½
Kaleráb ½
Cibuľa 1 ks
Cesnak 2 strúčiky
Celé čierne korenie 5 zrniek
Nové korenie 2 zrnká
Soľ
Petržlenová vňať

Nutričné hodnoty

1 porcia
262
kcal
19 g
bielkoviny
0,98 g
sacharidy
12,6 g
tuky
0,79 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 130
  • Porcie: 6
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Slepačia polievka je nielen tradičným nedeľným pokrmom, ale aj vynikajúci liek na prechladnutie iné zimné choroby.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Sliepku umyjeme a dáme variť do vody spolu so zeleninou, korením a soľou. Uvaríme domäkka.

3
Hotovo

Vývar precedíme, mäso vykostíme, pokrájame a spolu so zeleninou vrátime do polievky. Ako závarku podávame niťové rezance.

naspäť
Pečený pstruh s mandľami
dalej
Melónový šalát s fetou
naspäť
Pečený pstruh s mandľami
dalej
Melónový šalát s fetou