Špargľa s proscuitom

0 0
Špargľa s proscuitom

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Špargľa 20 kúskov
proscuitto 10 plátkov
Riccota 100 g
Morská soľ 1 lyžička
Olivový olej
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20
  • 10 min/200 ° C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Zapečená špargľa zabalená do plátkov proscuitta – pochúťka na rýchle občerstvenie alebo ľahkú večeru hotová za 20 minút.

Kroky

1
Hotovo

Rúru predohrejeme na 200 ° C. Špargľu očistíme a drevnaté koce odkrojíme.

2
Hotovo

Špargľu poukladáme do zapekacej misy. Pokvapkáme olivovým olejom, soľou a korením a dáme piecť.

3
Hotovo

Vyberieme z rúry a dáme ochladiť. Ricottu vymiešame so soľou a potrieme ňou plátky proscuitta.

4
Hotovo

Vychladnutú špargľu zabalíme do plátkov proscuitta a podávame.

naspäť
Ružové rezy
dalej
Mrkvové rezy
naspäť
Ružové rezy
dalej
Mrkvové rezy