0 0
Tarhoňa

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Tarhoňa 1 hrnček
Voda 2 hrnčeky
Olej 2 lyžice
Soľ

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tarhoňa

  • 20
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Výborná príloha k akémukoľvek mäsu so šťavou.

Kroky

1
Hotovo

V hrnci rozohrejeme olej a prisypeme tarhoňu a za stáleho miešania ju opekáme do zlatista. Opečenú tarhoňu podlejeme vodou, osolíme a prikryté dusíme domäkka, kým sa voda neodparí.

naspäť
Zemiaky pečené v šupke
dalej
Jahodová torta s marcipánom
naspäť
Zemiaky pečené v šupke
dalej
Jahodová torta s marcipánom