Tekvicovo-zemiakové pyré

0 0
Tekvicovo-zemiakové pyré

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Tekvica hokkaido neolúpaná 1menšia
Zemiaky 500 g
Smotana na šľahanie 100 ml
Soľ
Maslo 1 lyžica
Muškátový oriešok

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Kroky

1
Hotovo

Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. Tekvicu prekrojíme, odstránime semienka a nakrájame na kúsky.

2
Hotovo

Nakrájanú tekvicu pridáme k polouvareným zemiakom a dovaríme spolu domäkka. Scedíme, pridáme smotanu, maslo a rozmixujeme ponorným mixérom. Dochutíme muškátovým orieškom.

naspäť
Jahodová torta s marcipánom
dalej
Škoricové koláčiky
naspäť
Jahodová torta s marcipánom
dalej
Škoricové koláčiky