Teľacie medailónky
s bylinkovým maslom

0 0
Teľacie medailónky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Šťavnaté medailonky z teľacej panenky s bylinkovým maslom. Môžeme podávať so zemiakovými lupienkami.

Kroky

1
Hotovo

Teľacie mäso nakrájame na 2 cm hrubé medailónky. Mäso osolíme, okoreníme a potrieme olejom.

2
Hotovo

Rozohrejeme grilovaciu panvicu, vložíme medailónky a opekáme ich z každej strany približne minútu.

3
Hotovo

Panvicu dáme do rúry predhriatej na 180 °C a pečieme ďalších osem minút. Vyberieme z rúry a necháme chvíľu odpočinúť. Podávame ochutené bylinkovým maslom.

naspäť
Bratislavské rožky
dalej
Kuracia polievka
naspäť
Bratislavské rožky
dalej
Kuracia polievka