1
Hotovo
|
Cesto I:Žĺtky s práškovým cukrom vymiešame dopenista. Postupne zašľaháme vo vodnom kúpeli rozpustenú čokoládu s maslom a kávou. |
2
Hotovo
40 min/180 °C
|
Z bielkov a kryštálového cukru ušľaháme sneh a spolu s múkou pridáme k vymiešanému cestu. Cesto rozotrieme do formy vystlanej |
3
Hotovo
10 min/180 °C
|
Cesto II:Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne zašľaháme cukor a žĺtky. Nakoniec pridáme múku zmiešanú s kakaom. Upečieme na plechu |
4
Hotovo
|
Čokoládová plnka:Smotanu zohrejeme, pridáme mliečnu čokoládu a rozpustíme. Do rozpusteného vmiešame maslo. Necháme vychladnúť a vymiešame na hladký krém. Rovnako spravíme aj bielu plnku. |
5
Hotovo
|
Vychladnutý korpus pokropíme rumom, potrieme najskôr plnkou z mliečnej čokolády a potom bielej. Z cesta na boky torty si odkrojíme pás rovnako vysoký ako torta a obalíme ním boky. Vrch posypeme čokoládovými hoblinami. |