Viedenská roštenka

0 0
Viedenská roštenka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Roštenka
Hladká múka na obaľovanie
Bravčova masť 2 lyžice
Cibuľa 1 ks
Soľ
Mleté čierne korenie
Viedenská cibuľa
Cibuľa 1 ks
Hladká múka na obaľovanie
Olej na vyprážanie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 70
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Roštenka

  • Viedenská cibuľa

Popis

Zdieľať

Výborné jedlo k slávnostnému obedu alebo večeri z hovädzieho mäsa s chrumkavou viedenskou cibuľkou.

Kroky

1
Hotovo

Roštenka

Roštenku pokrájame na rezne, mierne ich naklepeme, na okrajoch narežeme, aby sa neskrúcali, osolíme, okoreníme a z obidvoch strán obalíme v múke.

2
Hotovo
8

V panvici na rozohriatej masti roštenku prudko opečieme z oboch strán.

3
Hotovo
60

Rezne vyberieme a na výpeku mierne opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu. Podlejeme vodou, vložíme rezne a prikryté dusíme domäkka.

4
Hotovo

Viedenská cibuľa

Väčšiu cibuľu pokrájame na kolieska, rozoberieme na krúžky, obalíme v múke. Vyprážame v horúcom oleji do zlatista.

naspäť
Nanukové rezy
dalej
Makovo-citrónová torta
naspäť
Nanukové rezy
dalej
Makovo-citrónová torta