Vínna klobása

0 0
Vínna klobása

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Vínna klobása 500 g
Hladká múka na obaľovanie
Olej

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Smažená vínna klobása, ktorá sa môže jesť rovno z panvice,  ale chutí aj za studena.

Kroky

1
Hotovo

Klobásu nakrájame na 8 asi 15 - 20 cm kúskov. Každý kúsok stočíme a prepichneme špajdlou, aby držali tvar.

2
Hotovo

Z oboch strán obalíme v múke a vyprážame v horúcom oleji. Podávame zo zemiakmi a kyslou kapustou.

naspäť
Veľkonočné buchty
dalej
Veľkonočný veniec
naspäť
Veľkonočné buchty
dalej
Veľkonočný veniec