Vyprážaný kapor

0 0
Vyprážaný kapor

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kapor 1 kg
Soľ
Na obaľovanie
Hladká múka
Vajcia 2
Strúhanka

Nutričné hodnoty

1 porcia
320
kcal
38 g
bielkoviny
11 g
sacharidy
18 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Štedrovečerná klasika – vyprážaný kapor so zemiakovým šalátom.

Kroky

1
Hotovo

Očisteného a umytého kapra chytíme do utierky, pozorne z neho stiahneme kožu a prekrojíme ho cez chrbát napoly. Chrbtovú kosť odstránime a mäso nakrájame na podkovičky.
.

2
Hotovo

Jednotlivé kúsky ryby obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke.

3
Hotovo

Obalené kúsky kapra vypražíme v rozohriatom tuku dozlatista. Podávame so zemiakovým šalátom.

Recenzie receptu

Zatiaľ pre tento recept neboli napísané žiadne recenzie, použite okno nižšie pre napísanie recenzie
naspäť
Čokoládová roláda
dalej
Plnené vajcia
naspäť
Čokoládová roláda
dalej
Plnené vajcia