Vyprážaný kapor

0 0
Vyprážaný kapor

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kapor 1 kg
Soľ
Na obaľovanie
Hladká múka
Vajcia 2
Strúhanka

Nutričné hodnoty

1 porcia
320
kcal
38 g
bielkoviny
11 g
sacharidy
18 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Na obaľovanie

Popis

Zdieľať

Štedrovečerná klasika – vyprážaný kapor so zemiakovým šalátom.

Kroky

1
Hotovo

Očisteného a umytého kapra chytíme do utierky, pozorne z neho stiahneme kožu a prekrojíme ho cez chrbát napoly. Chrbtovú kosť odstránime a mäso nakrájame na podkovičky.
.

2
Hotovo

Jednotlivé kúsky ryby obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke.

3
Hotovo

Obalené kúsky kapra vypražíme v rozohriatom tuku dozlatista. Podávame so zemiakovým šalátom.

naspäť
Čokoládová roláda
dalej
Plnené vajcia
naspäť
Čokoládová roláda
dalej
Plnené vajcia