Ingrediencie
-
250 g Šampiňónypokrájané na plátky
-
8 ks Vajcia
-
50 ml Mlieko
-
250 g Brokolica
-
120 g Syr fetanadrobený
-
1 lyžica Maslo
-
1 zväzok Jarná cibuľka
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky, cibuľky očistíme a nakrájame na kolieska. |
2
Hotovo
|
Na panvici vhodnej do rúry rozohrejeme maslo a opečieme na ňom pokrájané šampioňóny a ružičky brokolice. Pridáme cibuľku a ešte spolu krátko opražíme. |
3
Hotovo
15
|
Vajcia, soľ, mlieko a korenie dobre vymiešame a nalejeme na frittatu. Spoločne krátko posmažíme. Posybeme fetou a dáme zapiecť do vyhriatej rúry. |