Šampiňónová frittata

0 0
Šampiňónová frittata

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Šampiňóny pokrájané na plátky 250 g
Vajcia 8 ks
Mlieko 50 ml
Brokolica 250 g
Syr feta nadrobený 120 g
Maslo 1 lyžica
Jarná cibuľka 1 zväzok
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25
  • 15 min / 170 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Frittata – zapečená vaječná omeleta, do ktorej môžete pridať svoje obľúbené ingrediencie.

Kroky

1
Hotovo

Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky, cibuľky očistíme a nakrájame na kolieska.

2
Hotovo

Na panvici vhodnej do rúry rozohrejeme maslo a opečieme na ňom pokrájané šampioňóny a ružičky brokolice. Pridáme cibuľku a ešte spolu krátko opražíme.

3
Hotovo
15

Vajcia, soľ, mlieko a korenie dobre vymiešame a nalejeme na frittatu. Spoločne krátko posmažíme. Posybeme fetou a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.

naspäť
Lekvárové pirohy
dalej
Slivkový koláč s pudingom
naspäť
Lekvárové pirohy
dalej
Slivkový koláč s pudingom
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here