Dusený špenát

0 0
Dusený špenát

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Mrazený špenát 450 g
Cibuľa malá 1 ks
Cesnak 3 strúčiky
Mlieko 100 ml
Hladká múka 2 lyžice
Soľ

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 15
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Rýchly a zdravý obed alebo večera – dusený špenát so zemiakmi a volským okom.

Kroky

1
Hotovo

Na oleji speníme cibuľu, pridáme múku a spravíme zápražku, ktorú zalejeme mliekom. Necháme krátko povariť.

2
Hotovo

Vložíme celý nerozmrazený špenát a necháme pod prikrývkou rozpustiť. Pridáme pretlačený cesnak a nakoniec dochutíme soľou. Podávame so zemiakmi a vajíčkom.

naspäť
Lieskovcová torta
dalej
Hrušková torta
naspäť
Lieskovcová torta
dalej
Hrušková torta
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here