Ingrediencie
-
210 g Hladká múka
-
50 g Práškový cukor
-
100 g Maslo
-
2 Žĺtok
-
1 Vanilínový cukor
-
Plnka
-
100 g Biela čokoláda
-
250 ml Smotana na šľahanie
-
Čerstvé ovocie
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
CestoZ múky, masla, cukru a žĺtok vypracujeme cesto. Necháme ho asi pol hodiny v chlade. |
2
Hotovo
|
Potom ho rýchlo premiesime, rozvaľkáme a vykrajujeme kolieska, ktoré vtláčame do vymastených formičiek v tvare košíka a dozlata upečieme. |
3
Hotovo
|
PlnkaV 50 ml šľahačky rozpustíme bielu čokoládu. Necháme vychladnúť a primiešame k zvyšku vyšľahanej šľahačky. Plnku dáme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou, naplníme košíky a ozdobíme čerstvým ovocím. |