Tekvicová polievka

0 0
Tekvicová polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Tekvica hokkaido 1
Cibuľa 1
Zeleninový vývar 1 l
Cesnak 2 strúčiky
Morská soľ
Olivový olej 2 lyžice
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Polievka s nádhernou farbou a krémovou konzistenciou. Nielen poteší oko, ale dodá telu aj dávku betakaroténu.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Tekvicu prekrojíme, ošúpeme, odstránime semienka a nakrájame na kúsky. Cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno.

3
Hotovo
3

Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme kocky tekvice a orestujeme.

4
Hotovo
20

Zalejeme vývarom a prikryté varíme domäkka. Uvarené rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme smotanu, dochutíme soľou a korením.

naspäť
Šalát Caprese
dalej
Tvarohová nátierka
naspäť
Šalát Caprese
dalej
Tvarohová nátierka