Čokoládové srdiečka

0 0
Čokoládové srdiečka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Hladká múka 360 g
Maslo 250 g
Práškový cukor 150 g
Vanilínový cukor 1
Žĺtok 2
Plnka
Vajcia 3
Kakao 2 lyžice
Práškový cukor 150 g
Maslo 150 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 75
  • 170
  • Porcie: 40
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Cesto

  • Plnka

Popis

Zdieľať

Kroky

1
Hotovo

Z uvedených prísad vypracujeme cesto a necháme asi pol hodiny v chlade stuhnúť.

2
Hotovo

Potom cesto rýchlo premiesime, rozvaľkáme na hrúbku 3 až 4 mm a vykrajujeme srdiečka, ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre upečieme.

3
Hotovo

Plnka

Nad parou šľaháme vajcia s cukrom a kakaom, kým masa nezhustne. Vychladnuté pridáme k vymiešanému maslu a dobre premiešame.

4
Hotovo

Poleva

Čokoládu polámeme na malé kúsky, pridáme tuk, olej a vo vodnom kúpeli vymiešame na hladkú hmotu.

5
Hotovo

Hotové srdiečka spájame po dve čokoládovou plnkou a namáčame do čokoládovej polevy.

naspäť
Škoricové hviezdičky
dalej
Plnená paprika syrom
naspäť
Škoricové hviezdičky
dalej
Plnená paprika syrom
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here