Ingrediencie
-
Cesto
-
360 g Hladká múka
-
250 g Maslo
-
150 g Práškový cukor
-
1 Vanilínový cukor
-
2 Žĺtok
-
Plnka
-
3 Vajcia
-
2 lyžice Kakao
-
150 g Práškový cukor
-
150 g Maslo
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Z uvedených prísad vypracujeme cesto a necháme asi pol hodiny v chlade stuhnúť. |
2
Hotovo
|
Potom cesto rýchlo premiesime, rozvaľkáme na hrúbku 3 až 4 mm a vykrajujeme srdiečka, ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre upečieme. |
3
Hotovo
|
PlnkaNad parou šľaháme vajcia s cukrom a kakaom, kým masa nezhustne. Vychladnuté pridáme k vymiešanému maslu a dobre premiešame. |
4
Hotovo
|
PolevaČokoládu polámeme na malé kúsky, pridáme tuk, olej a vo vodnom kúpeli vymiešame na hladkú hmotu. |
5
Hotovo
|
Hotové srdiečka spájame po dve čokoládovou plnkou a namáčame do čokoládovej polevy. |