1
Hotovo
10 min/180 °C
|
Cesto I:Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne zašľaháme cukor a žĺtky. Nakoniec pridáme múku zmiešanú s kakaom a kypriacim práškom. Upečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie. |
2
Hotovo
|
Cesto IIZ bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne zašľaháme cukor a žĺtky. Nakoniec pridáme múku zmiešanú s kakaom a kypriacim práškom. |
3
Hotovo
30
|
Cesto rozdelíme na 2 časti. Silikónovú reliéfnu podložku dáme na plech, postriekame sprejom na vymastenie foriem a rozotrieme na ňu cesto tak, aby sme vyplnili reliéf. Dáme aj s plechom do mrazničky. |
4
Hotovo
10 min/180 °C
|
Po pol hodine vyberieme a rozotrieme zvyšok cesta, do ktorého sme pridali kakao. Dáme upiecť. Po upečení, stiahneme silikónovú podložku a pokrájame na pásy. |
5
Hotovo
|
Z vychladnutého kakaového cesta vykrajujeme kolieska, vložíme do formičiek, steny ktorých vyložíme dvojfarebným cestom. |
6
Hotovo
|
Na dno poukladáme nakrájané banány, polejeme čokoládovým likérom a naplníme krémom. Dáme stuhnúť na niekoľko hodín do chladničky a vyberieme z formy. |
7
Hotovo
|
Čokoládový krém125 ml smotany zohrejeme, pridáme čokoládu a rozpustíme. Do rozpusteného vmiešame maslo. Necháme vychladnúť a vymiešame na hladký krém. Nakoniec opatrne zašľaháme 125 ml vyšľahanej šľahačky. |
8
Hotovo
|