Ingrediencie
-
Cesto
-
4 ks Vajcia
-
4 lyžice Kryštálový cukor
-
4 lyžice Polohrubá múka
-
1 lyžica Kakao
-
1 lyžička Kypriaci prášok do pečiva
-
Krém
-
500 g Mascarpone
-
100 g Práškový cukor
-
250 ml Smotana na šľahanie
-
250 g Arašídové maslo
-
karamelová šľahačka
-
500 ml Smotana na šľahanie
-
100 g Trstinový cukor
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
CestoZ bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne zašľaháme cukor a žĺtky. Nakoniec pridáme múku zmiešanú s kakaom a kypriacim práškom. |
2
Hotovo
25 min/180°C
|
Upečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie. |
3
Hotovo
|
KrémVymiešame mascarpone s práškovým cukrom, arašídovým maslom a smotanou na šľahanie. |
4
Hotovo
|
Karamelová šľahačkaCukor upálime na karamel, zalejeme ho 250 ml šľahačky a varíme do zhustnutia. Necháme vychladnúť. Vychladnuté pridáme do zvyšku vyšľahanej šľahačky |
5
Hotovo
|
Vychladnutý plát potrieme arašídovým krémom a na vrch dáme karamelovú šľahačku. |