Ingrediencie
-
Kura
-
4 ks Kuracie prsia
-
2 lyžice Olivový olej
-
Soľ
-
Šťava a kôra z 1 limetky
-
2 strúčiky Cesnak
-
šalát
-
Zmes šalátových listov
-
1 ks Granátové jablko
-
200 g Cherry paradajky
-
1 ks Červená cibuľa
-
2 ks Avokádo
-
2 lyžice Limetková šťava
-
1 lyžica Extra panenský olivový olej
-
Morská soľ
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
V miske zmiešame olej, soľ, limetkovú šťavu a kôru. Pridáme kuracie prsia a necháme marinovať asi 20 minút. |
2
Hotovo
|
Rozohrejeme grilovaciu panvicu a mäso z obidvoch strán prudko opečieme. Odložíme na tanier, prikryjeme alobalom a necháme 5 minút odpočívať. |
3
Hotovo
|
Na zálievku vymiešame limetkovú šťavu s olejom a soľou. Natrhané šalátové listy rozložíme na servírovaciu misu. |
4
Hotovo
|
K šalátu pridáme kuracie mäso nakrájané na plátky, kúsky avokáda, cherry paradajky, posypeme granátovým jablkom a polejeme zálievkou. |