Medové trubičky

0 0
Medové trubičky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Hladká múka 300 g
Práškový cukor 200 g
Med 70 g
Sóda bikarbóna pol lyžičky
Krém
Smotana na šľahanie 250 ml
Horká čokoláda 100 g
Maslo 125 g
Kryštálový cukor 50 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 45
  • 15 min / 160 °C
  • Porcie: 30
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Cesto

  • Krém

Popis

Zdieľať

Trubičky z medového cesta naplnené čokoládovým krémom. Môžeme ich pokvapkať čokoládou.

Kroky

1
Hotovo

Cesto

Z uvedených prísad vypracujeme cesto a necháme asi pol hodinu v chlade stuhnúť.

2
Hotovo

Potom ho rýchlo premiesime, rozvaľkáme na tenký plát, vykrajujeme z neho kolieska, ktoré natočíme na kovové rúrky.

3
Hotovo

Ešte teplé ich z rúrok dáme dolu, necháme vychladnúť a naplníme.

4
Hotovo

Krém

Smotanu s cukrom privedieme do varu a zalejeme ňou čokoládu, necháme zmäknúť, pridáme maslo a vymiešame tyčovým mixérom na hladký krém. Prikryjeme potravinárskou fóliou tak, aby sa dotýkala krému.

5
Hotovo

Dáme do chladničky, najlepšie do druhého dňa. Potom vyšľaháme na hladký krém.

naspäť
Kysnuté ruže
dalej
Gnocchi so syrovou omáčkou
naspäť
Kysnuté ruže
dalej
Gnocchi so syrovou omáčkou
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here