Bravčové mäso na hrášku
s mrkvou

0 0
Bravčové mäso na hrášku

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčové mäso stehno 600 g
Cibuľa 1 ks
Hrášok 150 g
Mrkva 1 ks
Cesnak 2 strúčiky
Zemiakový škrob 2 lyžice
Soľ
Mleté čierne korenie
Olej

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 60
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Bravčové mäso nakrájané na kocky a dusené s hráškom. Môžeme podávať s tarhoňou alebo ryžou.

Kroky

1
Hotovo

Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky.

2
Hotovo

Na panvici rozohrejeme olej a opražíme na ňom nadrobno pokrájanú cibuľku a roztlačený cesnak.

3
Hotovo

Pridáme pokrájané mäso a krátko orestujeme. Osolíme, okoreníme, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme domäkka.

4
Hotovo

Keď je mäso takmer mäkké, pridáme na kolieska pokrájanú mrkvu a hrášok. Zemiakový škrob rozmiešame v troche vody a prilejeme k mäsu. Znova to krátko spolu podusíme.

naspäť
Lasagne
dalej
Grécky šalát
naspäť
Lasagne
dalej
Grécky šalát
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here