Bravčové rezne v mlieku

0 0
Bravčové rezne v mlieku

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčové karé alebo pliecko 600 g
Rozmarín 1 vetvička
Tymián hrsť
Bobkový list
Cesnak 5 ks
Soľ
Mleté čierne korenie
Mlieko 500 ml
Olej

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 105
  • 90 min /160 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Recept na výborné rezne takmer bez práce- bravčové karé alebo lopatka pečené v mlieku.

Kroky

1
Hotovo

Mäso osolíme, okoreníme a zviažeme kuchynským špagátom. V pekáči, v ktorom budeme mäso piecť, najskôr na sporáku rozohrejeme olej a mäso opečieme zo všetkých strán.

2
Hotovo

Prilejeme mlieko, tak aby bolo mäso takmer ponorené. Vložíme bylinky, cesnak a dáme piecť. Počas pečenia mäso otáčame a polievame výpekom.

naspäť
Čerešňový chlebík
dalej
Orechové rezy na oblátke
naspäť
Čerešňový chlebík
dalej
Orechové rezy na oblátke