Cibuľová polievka
Francúzska polievka

0 0
Cibuľová polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Maslo 50 g
Olivový olej 1 lyžica
Cibuľa 800 g
Kryštálový cukor 1 lyžica
Hladká múka 2 lyžice
Biele víno 200 ml
Cesnak 2 strúčiky
Hovädzí vývar 800 ml
Tvrdý syr jemne postrúhaný 100 g
Sendvič 4 plátky

Nutričné hodnoty

240
1 porcia
5,27
bielkoviny
21,39
sacharidy
0,4
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kuchyňa:
    • 70
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    Popis

    Zdieľať

    Francúzska cibuľová polievka s plátkom opečeného chlebíka a syrom. Ideálna na zahriate v chladných, zimných dňoch.

    Kroky

    1
    Hotovo
    10

    V hrnci rozpustíme maslo spolu s olejom. Nakrájanú cibuľu nakrájanú opražíme na oleji dozlatista.

    2
    Hotovo
    20

    Pridáme cukor a za stáleho miešania varíme, až cibuľa začne hnednúť.

    3
    Hotovo

    Pridáme cesnak pokrájaný na plátky, zasypeme múkou a krátko opražíme.

    4
    Hotovo
    20

    Zalejeme vývarom, prilejeme víno a varíme ešte 20 minút.

    5
    Hotovo
    10

    Rúru zapneme na program gril. Polievku dáme do zapekacích misiek. Plátok sendviča dáme na vrch, zasypeme postrúhaným syrom a dáme zapiecť.

    6
    Hotovo
    naspäť
    Kura na korení
    dalej
    Tvarohový koláč
    naspäť
    Kura na korení
    dalej
    Tvarohový koláč
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here