Ingrediencie
-
400 g Cícer1 konzerva
-
2 stonky Stonkový zeler
-
600 ml Zeleninový vývar
-
1 ks Cibuľa
-
2 lyžičky Rímska rasca
-
400g Drvené paradajky
-
Olivový olej
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
hrsť Petržlenová vňaťalebo koriandrová
-
Šťava a kôra z jedného citróna
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
V hrnci rozohrejeme olej, pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno, zeler na kocky a spolu opražíme. Posypeme rascou a ešte chvíľu dusíme. . |
2
Hotovo
8
|
Prilejeme horúci vývar, pridáme cícer, paradajky a krátko spolu povaríme. Dochutíme soľou, korením a citrónom. Pred podávaním posypeme petržlenovou alebo koriandrovou vňaťou. |