Cordon Blue
rezeň plnený syrom a šunkou

0 0
Cordon Blue

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Teľacie rezne 4 hrubšie
Ementál 4 plátky
Šunka 4 plátky
Soľ
Mleté čierne korenie
Maslo kúsok
Vajcia 2
Hladká múka
Strúhanka
Oleja

Nutričné hodnoty

1 porcia
381
kcal
30 g
bielkoviny
30 g
sacharidy
15 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať
Šťavnatý vyprážaný rezeň plnený syrom a šunkou. Názov pochádza z francúzštiny a znamená “modrá stuha”.

 

 

 

Kroky

1
Hotovo

Mäso ostrým nožom narežeme, otvoríme ako knihu a naklepeme cez fóliu na tenké plátky.

2
Hotovo

Osolíme, okoreníme a na každý položíme plátok syra a šunky.

3
Hotovo

Na mieste, kde rezne ostali nedorezané, ich prehneme a okraje naklepeme, aby sa rezne spojili.

4
Hotovo

Obalíme v trojobale - hladkej múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke.

5
Hotovo

Na panvici rozohrejeme olej s maslom a rezne vyprážame z oboch strán dozlatista.

naspäť
Banánová roláda
dalej
Torta Lienka
naspäť
Banánová roláda
dalej
Torta Lienka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here