Cviklová polievka
s čerstvým chrenom

0 0
Cviklová polievka

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Výborná krémová polievka z červenej repy. Polievku plnú vitamínov môžeme jesť teplú, ale aj studenú.

Kroky

1
Hotovo

Cibuľu a cviklu očistíme. Cibuľu nakrájame nadrobno, cviklu postrúhame na hrubom strúhadle.

2
Hotovo
10

V hrnci rozohrejeme olej, pridáme cibuľu s cviklou a chvíľu restujeme. Zalejeme vývarom a varíme asi 10 minút

3
Hotovo

Polievku rozmixujeme tyčovým mixérom dohladka. Dochutíme soľou, octom a cukrom. Na tanieri ozdobíme pochúťkovou smotanou a kozím syrom.

naspäť
Pučené zemiaky
dalej
Plnený sendvič
naspäť
Pučené zemiaky
dalej
Plnený sendvič