Ingrediencie
-
1 kg Rybie mäsokapra, šťuky, zubáča, pstruha
-
2 ks Cibuľa
-
1,5 l Voda
-
1 lyžička Maslo
-
2 lyžičky Mletá červená paprika
-
2 ks Zelená paprika
-
2 ks Paradajka
-
Soľ
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na masle. Osolíme a zalejeme vodou. Pridáme očistené, vypitvané a umyté ryby – menšie vcelku, väčšie prekrojíme. |
2
Hotovo
|
Varíme, pridáme na rezance pokrájanú zelenú papriku a olúpané paradajky bez zrniečok, pokrájané na kocky |
3
Hotovo
|
Keď sú ryby takmer uvarené, opatrne ich dierkovanou varechou vyberieme, opatrne vykostíme, mäso pokrájame a vrátime do vývaru. |
4
Hotovo
|
Dochutíme mletou červenou paprikou – mala by trochu štípať – a varíme ešte asi 15 minút. |