1
Hotovo
20 min/180 °C
|
CestoZ bielkov vyšľaháme tuhý sneh, postupne zašľaháme cukor a žĺtky. Nakoniec pridáme múku zmiešanú s kakaom a kypriacim práškom. Upečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie. |
2
Hotovo
|
KrémVymiešame mascarpone s práškovým a vanilínovým cukrom. Pridáme vyšľahanú šľahačku a vaječný likér. |
3
Hotovo
|
Na vychladnutý korpus poukladáme piškóty, ktoré pokvapkáme vaječným likérom. Medzi piškóty podávame jahody a navrch natrieme pripravený krém. |
4
Hotovo
|
Želé:Jahody rozmixujeme s cukrom a pridáme želatínu pripravenú podľa návodu. |
5
Hotovo
|
Vrch polejeme jahodovým želé. |
6
Hotovo
|