1
Hotovo
|
KorpusČokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli spolu s maslom. Necháme mierne vychladnúť. Vajcia s cukrom vyšľaháme dopenista. |
2
Hotovo
20 min/180 °C
|
Obidve hmoty spolu zľahka spojíme, pridáme preosiatu múku a pomleté pistácie. Rozotrieme na plech pokrytý papierom (20 × 30 cm), posypeme posekanými pistáciami a dáme piecť. |
3
Hotovo
|
Pistáciový krémSmotanu privediem do varu a zalejeme ňou čokoládu polámanú na kúsky, Necháme zmäknúť, pridáme pistáciovú pastu a prešľaháme tyčovým mixérom. Dáme vychladnúť. Na druhý deň vyšľaháme na hladký krém. |
4
Hotovo
|
Malinové pyréMaliny s cukrom privedieme do varu a varíme asi 2 minúty. Odstavíme a ešte teplé maliny prepasírujeme. |
5
Hotovo
|
Malinový krémSmotanu privediem do varu a zalejeme ňou čokoládu polámanú na kúsky, Necháme zmäknúť a prešľaháme tyčovým mixérom. Dáme vychladnúť. Do vychladnutej zmesi pridáme malinové pyré, mascarpone a vyšľaháme na hladký krém. |
6
Hotovo
|
Malinové želéPlátkovú želatínu namočíme do studenej vody a necháme nabobtnať. Malinový pyré s cukrom a citrónovou šťavou zahrejeme a necháme v nej želatínu rozpustiť. |
7
Hotovo
|
Krém z bielej čokoládySmotanu privediem do varu a zalejeme ňou čokoládu polámanú na kúsky, Necháme zmäknúť a prešľaháme tyčovým mixérom. Dáme vychladnúť. Na druhý deň vyšľaháme na hladký krém. |
8
Hotovo
|
Čokoládová polevaSmotanu privediem do varu a zalejeme ňou čokoládu polámanú na kúsky. Necháme chvíľu stáť a rozmiešame na hladký krém. |
9
Hotovo
|
DokončenieNa vychladnutý korpus rozotrieme pistáciový krém. Necháme vychladiť a roztrieme malinový krém. Znova necháme vychladiť. |
10
Hotovo
|
Opatrne nalejeme studené uvarené želé a opäť necháme stuhnúť. Pred zalievaním založíme kapsľový rám po okrajoch. Znova necháme vychladiť a rozotrieme krém z bielej čokolády. |