Ingrediencie
-
1 kg Jelenie mäsona guláš
-
3 ks Cibuľa
-
2 lyžice Bravčova masť
-
1 lyžica Paradajkový pretlak
-
1 l Hovädzí vývar
-
2 strúčiky Cesnak
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
2 ks Bobkový list
-
5 guličiek Borievka
-
1 lyžička Mletá červená paprika
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Umyté a osušené mäso odblaníme, nakrájame na kocky. |
2
Hotovo
|
V hrnci speníme masť a opražíme na nej za stáleho miešania pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme mäso a orestujeme. |
3
Hotovo
|
Zaprášime paprikou, pridáme pretlak, korenie, soľ a zalejeme vývarom. |
4
Hotovo
|
Prikryté dusíme na miernom ohni (asi 1,5 hodiny), kým mäso nebude mäkké. |