Kapor na červenom víne

0 0
Kapor na červenom víne

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kapor menší 1 ks
Maslo 100 g
Cibuľa menšia 1 ks
Červené víno 200 ml
Bobkový list 2 ks
Citrón 1 ks
Nové korenie 5 guličiek
Hladká múka na obaľovanie
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Tradičná ryba v netradičnom podaní. Šťavnaté kúsky kapra s červeným vínom

Kroky

1
Hotovo

Kapra očistíme, osušíme, pokrájame na porcie a osolíme.

2
Hotovo

Jednotlivé porcie obalíme v hladkej múke a opečieme v časti rozohriateho tuku. Potom porcie poukladáme na misu, prikryjeme a odložíme.

3
Hotovo

Medzitým nadrobno pokrájame cibuľu, speníme ju na zvyšnom tuku, zalejeme červeným vínom, premiešame, pridáme na kolieska pokrájaný citrón, bobkové listy a celé čierne korenie.

4
Hotovo

Všetko chvíľu podusíme, pridáme porcie kapra a necháme ešte dusiť asi 5 minút. Podávame so zemiakmi.

naspäť
Kávové rezy
dalej
Žemľová knedľa
naspäť
Kávové rezy
dalej
Žemľová knedľa
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here