Zdieľať Čokoládový chlebík Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Čokoládový koláč pečený v chlebovej forme, kde hrušky nie sú na koláči, ale celé v ňom. Čítať viac 323 zhliadnutí
Zdieľať Rybacie karbonátky Čas varenia: 30 Ryby Mäsovú klasiku z bravčového alebo hovädzieho mäsa môžeme ľahko nahradiť rybou. Čítať viac 4 763 zhliadnutí
Zdieľať Pečené kura Čas varenia: 70 Hydina a divina Chrumkavé, šťavnaté kura plné chutí. Naplnené bylinkovým maslom z čerstvých byliniek a citrónom. Čítať viac 4 329 zhliadnutí
Zdieľať Citrónové kura Čas varenia: 30 Hydina a divina Svieže voňavé kura je výborná voľba na nedeľný obed – kuracie rezne s plátkami citrónov. Podávať ho môžeme s batátmi. Čítať viac 1 210 zhliadnutí
Zdieľať Pečený losos Čas varenia: 30 Ryby Pečený losos s ochuteným medovo-cesnakovým maslom. Jednoduchý a chutný spôsob ako pripraviť rybu. Čítať viac 1 412 zhliadnutí
Zdieľať Pečený pstruh s mandľami Čas varenia: 30 Ryby Rybie mäso je veľmi ľahko stráviteľné a pripravené za chvíľku. Naviac dodá našemu telu potrebné bielkoviny. Čítať viac 475 zhliadnutí
Zdieľať Kapor na červenom víne Čas varenia: 30 Ryby Tradičná ryba v netradičnom podaní. Šťavnaté kúsky kapra s červeným vínom Čítať viac 856 zhliadnutí