Kurací paprikáš

0 0
Kurací paprikáš

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kura 1 väčšie
Cibuľa 2 ks
Pochúťková smotana 200 ml
Mletá červená paprika 1 lyžička
Hladká múka 2 lyžice
Olej
Soľ

Nutričné hodnoty

1 porcia
378
kcal
bielkoviny
3 g
sacharidy
15 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 55
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Kúsky kuracieho mäsa v paprikovej omáčke s pochúťkovou smotanou. Podávame s haluškami alebo ľubovoľnou cestovinou.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na masti. Zasypeme mletou červenou paprikou, pridáme umyté a na menšie kúsky pokrájané kurča, osolíme a popražíme.

3
Hotovo

Podlejeme vodou a dusíme.

4
Hotovo

Podlejeme trochou teplej vody a dusíme, kým mäso nie je mäkké.

5
Hotovo

Mäkké mäso zahustíme múkou rozhabarkovanou v kyslej smotane a ešte povaríme.

6
Hotovo

Fotopostup

naspäť
Krémový makový koláč
dalej
Bazalkové pesto
naspäť
Krémový makový koláč
dalej
Bazalkové pesto
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here