Kyjevské kura
s bylinkovým maslom

0 0
Kyjevské kura

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 4 ks
Maslo 70 g
Cesnak prelisovaný 3 strúčiky
Petržlenová vňať posekanej 3 lyžice
Soľ
Mleté čierne korenie
Vajcia
Hladká múka
Strúhanka

Nutričné hodnoty

1 porcia
367
kcal
28 g
bielkoviny
28 g
sacharidy
15 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25 + chladenie
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Známa ukrajinská pochúťka. Jemné kuracie mäso naplnené bylinkovým maslom – klasická kombinácia masla, cesnaku a petržlenu

Kroky

1
Hotovo

Rezne ostrým nožom narežeme, otvoríme ako knihu a naklepeme cez fóliu na tenké plátky.

2
Hotovo

V miske vymiešame zmäknuté maslo, cesnak a posekanú petržlenovú vňať. Dochutíme soľou a korením. Z hmoty vytvarujeme valček, ktorý zabalíme do fólie a dáme stuhnúť na 15 minút do mrazničky.

3
Hotovo

Vychladnutú zmes rozdelíme na štyri časti a naplníme ňou mäso. Dôkladne zabalíme a odložíme na 15 minút do mrazničky.

4
Hotovo

Stuhnuté obalíme v trojobale - hladkej múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke.

5
Hotovo

Na panvici rozohrejeme olej a rezne vyprážame z oboch strán dozlatista 5-7 minút.

naspäť
Šošovicová polievka nakyslo
dalej
Parížske rožky
naspäť
Šošovicová polievka nakyslo
dalej
Parížske rožky
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here