Morčacia roláda
roláda s mozzarellou a šalátom

0 0
Morčacia roláda

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Morčacie prsia 700 - 800g
Rukola hrsť
Poľný šalát hrsť
Mozzarella 1 balenie
Soľ
Mleté čierne korenie
Anglická slanina plátky
Čili paprička kúsok

Nutričné hodnoty

1 porcia
315
kcal
49,13 g
bielkoviny
0,03 g
sacharidy
11,25 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 45
  • Porcie: 4
  • Stredná

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Plnená morčacia roláda – vynikajúci tip na slávnostný obed alebo večeru.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Morčacie prsia cez potravinársku fóliu rozklepeme na väčší plát.

3
Hotovo

Osolíme, okoreníme, posypeme na kúsky pokrájanou papričkou, poukladáme rukolu, poľný šalát a mozzarellu nakrájanú na tenké plátky.

4
Hotovo

Naplnené mäso opatrne zvinieme. Plátky slaniny poukladáme tak, aby sa jednotlivé kúsky prekrývali. Roládu zabalíme do plátkov slaniny a zviažeme kuchynským špagátom.

5
Hotovo
30 min/180 °C

Na panvici rozohrejeme olej a roládu zo všetkých strán opečieme. Preložíme do zapekacej misy, podlejeme výpekom z opekania a dáme piecť.

6
Hotovo
naspäť
Ražniči
a
dalej
Koláčiky v hrnčeku
naspäť
Ražniči
a
dalej
Koláčiky v hrnčeku