Mrkvová torta

0 0
Mrkvová torta

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Kryštálový cukor 200 g
Vajcia 6 ks
Vlašské orechy 250 g pomletých
Polohrubá múka 100 g
Mrkva najemno postrúhaná 250 g
Kypriaci prášok do pečiva 1 lyžička
Plnka
Mascarpone 250 g
Smotana na šľahanie 250 ml
Práškový cukor 100 g
Káva 2 lyžice
Dokončenie
Modelovacia hmota

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 70
  • 180 °C
  • Porcie: 16
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Plnka

  • Dokončenie

Popis

Zdieľať

Vláčny mrkvový korpus s orieškami a plnka z mascarpone. Celá torta potiahnutá modelovacou hmotou.

Kroky

1
Hotovo

Vajcia s cukrom vymiešame dopenista. Potom pridáme múku zmiešanú s pomletými orechmi, práškom do pečiva a postrúhanú mrkvu.

2
Hotovo

Cesto rozotrieme do formy vystlanej papierom na pečenie. Pomaly upečieme vo vyhriatej rúre.

3
Hotovo

Plnka

Vyšľahanú šľahačku pomaly pridáme do mascarpone, ktoré sme vymiešali s práškovým cukrom a kávou.

4
Hotovo

Vychladnutý korpus prekrojíme na dva pláty. Prvý plát potrieme plnkou a priložíme druhý plát. Krémom potrieme aj vrch a boky torty. Odložíme na chladné miesto.

5
Hotovo

Stuhnuté potiahneme modelovacou hmotou a ozdobíme.

naspäť
Kuracie prsia s arašídmi
dalej
Zelený šalát s avokádom
naspäť
Kuracie prsia s arašídmi
dalej
Zelený šalát s avokádom
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here