Ingrediencie
-
Cesto
-
250 g Hladká múka
-
125 g Maslo
-
100 g Mliečna čokoláda
-
50 g Práškový cukor
-
1 Vajce
-
1 lyžička Instantná káva
-
100 g Orieškovo-nugátový krém
-
Poleva
-
100 g Čokoláda na varenie
-
30 g Stužený pokrmový tuk
-
1 lyžica Olej
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Z uvedených prísad vypracujeme cesto a dáme ho asi na pol hodiny do chladu stuhnúť. |
2
Hotovo
10
|
Potom ho rýchlo premiesime, rozvaľkáme na hrúbku 3 až 4 mm a vykrajujeme kolieska, ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre. |
3
Hotovo
|
Hotové kolieska spájame po tri nugátovým krémom a polejeme čokoládovou polevou. Ozdobíme šľahačkou. |