Pečený pstruh
na masle

0 0
Pečený pstruh

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Pstruh 4
Maslo 100 g
Soľ
Rasca

Nutričné hodnoty

1 porcia
301
kcal
32 g
bielkoviny
0,19 g
sacharidy
12 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Veľmi jednoduchý recept na pstruha. Krátka tepelná úprava, minimum korenia a  výborné jedlo je za pár minút na stole.

Kroky

1
Hotovo

Pstruhy očistíme, opláchneme vodou a osolíme.

2
Hotovo
30

Uložíme ich do vymasteného pekáča, poukladáme naň kúsky masla, posypeme rascou a pečieme vo vyhriatej rúre asi 25 – 30 minút.

3
Hotovo

Počas pečenia pstruhy polievame výpekom alebo, podľa potreby podlejeme vodou. Podávame so zemiakmi.

naspäť
Hovädzia polievka
dalej
Konfitované husacie stehná
naspäť
Hovädzia polievka
dalej
Konfitované husacie stehná
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here