Pečený pstruh
na masle

0 0
Pečený pstruh

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Pstruh 4
Maslo 100 g
Soľ
Rasca

Nutričné hodnoty

1 porcia
301
kcal
32 g
bielkoviny
0,19 g
sacharidy
12 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Veľmi jednoduchý recept na pstruha. Krátka tepelná úprava, minimum korenia a  výborné jedlo je za pár minút na stole.

Kroky

1
Hotovo

Pstruhy očistíme, opláchneme vodou a osolíme.

2
Hotovo
30

Uložíme ich do vymasteného pekáča, poukladáme naň kúsky masla, posypeme rascou a pečieme vo vyhriatej rúre asi 25 – 30 minút.

3
Hotovo

Počas pečenia pstruhy polievame výpekom alebo, podľa potreby podlejeme vodou. Podávame so zemiakmi.

naspäť
Hovädzia polievka
dalej
Konfitované husacie stehná
naspäť
Hovädzia polievka
dalej
Konfitované husacie stehná