Ingrediencie
-
Cesto
-
340 g Polohrubá múka
-
200 g Maslo
-
100 g Práškový cukor
-
2 lyžice Kakao
-
1 ks Vajce
-
1 lyžička Kypriaci prášok do pečiva
-
Plnka
-
750 g Mäkký tvaroh
-
200 g Biely smotanový jogurt
-
100 ml Olej
-
1 balíček Pudingový prášok
-
2 balíčky Vanilínový cukor
-
2 ks Žĺtok
-
1 lyžička Citrónová kôra
-
1 kg Rebarbora
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
CestoV miske premiešame múku s práškom do pečiva, pridáme ostatné suroviny a vypracujeme tuhé cesto, ktoré odložíme na jednu hodinu do chladničky. |
2
Hotovo
|
Po vychladnutí rovnomerne nastrúhame na plech vystlaný papierom na pečenie. |
3
Hotovo
|
PlnkaTvaroh rozmiešame s jogurtom, práškovým cukrom, olejom, žĺtkami, pudingovým práškom a citrónovou kôrou. Rebarboru očistíme a nakrájame na kúsky. |
4
Hotovo
|
DokončenieNa postrúhané cesto rozložíme pokrájanú rebarboru, posypeme ju vanilkovým cukrom a zalejeme tvarohovou plnkou. Upečieme vo vyhriatej rúre. |