Ingrediencie
-
Cesto
-
8 ks Vajcia
-
320 g Kryštálový cukor
-
20 g Kakao
-
8 lyžíc Olej
-
300 g Polohrubá múka
-
Rum
-
Mandarínková plnka
-
500 ml Smotana na šľahanie
-
2 ks Mandarínkový kompót
-
80 g Pudingový prášok bez varenia
-
Maslová plnka
-
100 g Maslo
-
50 g Práškový cukor
-
Modelovacia hmota
Popis
Piškótový korpus a k tomu veľmi rýchly nevarený krém. Stačí puding bez varenia a k tomu mandarinkový kompót.
Kroky
1
Hotovo
|
Žĺtky s cukrom vymiešame dopenista. Za stáleho miešania pridáme pomaly olej. Do vymiešaného pridáme múku premiešanú s kakaom a tuhý sneh ušľahaný z bielkov. |
2
Hotovo
|
Cesto dáme do tortovej formy, ktorú sme vystlali papierom na pečenie, a pomaly upečieme. |
3
Hotovo
|
Mandarínková plnkaDo veľkej nádoby s vrchnákom dáme šľahačku, kompóty aj so šťavou, pudingové prášky, prikryjeme a zatrepeme. |
4
Hotovo
|
Maslová plnkaMaslo vymiešame s práškovým cukrom. |
5
Hotovo
|
Vychladnutý korpus rozkrojíme na tri diely. Pokvapkáme rumom, mandarínkovou šťavou a potrieme plnkou s mandarínkami. Vrchný diel potrieme maslovou plnkou, ktorou potrieme aj boky. |
6
Hotovo
|
Odložíme na chladné miesto. Po stuhnutí potiahneme modelovacou hmotou a ozdobíme. |