Ingrediencie
-
Cesto
-
5 ks Vajcia
-
200 g Kryštálový cukor krupica
-
10 lyžíc Ananásová šťava
-
100 g Hladká múka
-
100 g Kokosová múčka
-
1 lyžička Kypriaci prášok do pečiva
-
Krém
-
200 g Biela čokoláda
-
250 g Mäkký tvaroh
-
400 g Smotanová nátierka
-
100 g Práškový cukor
-
250 ml Smotana na šľahanie
-
50 g Kokosová múčka
-
Ananásová náplň
-
1 konzerva Ananásový kompót
-
1 lyžica Marhuľový džem
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
CestoŽĺtky vymiešame s cukrom a postupne po lyžiciach pridáme ananásovú šťavu. |
2
Hotovo
|
Do vyšľahaného pridáme múku, kokosovú múčku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec z bielko ušľahaný tuhý sneh. |
3
Hotovo
|
Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť do vyhriatej rúry. |
4
Hotovo
|
KrémČokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. |
5
Hotovo
|
Vyšľaháme tvaroh, smotanovú nátierku, šľahačku a práškový cukor. Do vyšľahaného krému pridáme kokos a rozpustenú čokoládu. |
6
Hotovo
|
Ananásová náplň:Ananásový kompót scedíme, rozmixujeme a pridáme marhuľový džem. |
7
Hotovo
|
DokončenieVychladnutý korpus prekrojíme po dĺžke na dva pásy. Na spodný pás nasieme ananásovú náplň, rozotrieme čokoládový krém, priložíme druhý pás, ktorý tiež potrieme čokoládovým krémom a ozdobíme. |