Ananásové rezy
s kokosom

0 0
Ananásové rezy

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Vajcia 5 ks
Kryštálový cukor krupica 200 g
Ananásová šťava 10 lyžíc
Hladká múka 100 g
Kokosová múčka 100 g
Kypriaci prášok do pečiva 1 lyžička
Krém
Biela čokoláda 200 g
Mäkký tvaroh 250 g
Smotanová nátierka 400 g
Práškový cukor 100 g
Smotana na šľahanie 250 ml
Kokosová múčka 50 g
Ananásová náplň
Ananásový kompót 1 konzerva
Marhuľový džem 1 lyžica

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 55
  • 25 min /180 °C
  • Porcie: 30
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Krém

  • Ananásová náplň

Popis

Zdieľať

Šťavnaté ananásové rezy s kokosovým korpus, ananásovou plnkou a krémom z bielej čokolády.

Kroky

1
Hotovo

Cesto

Žĺtky vymiešame s cukrom a postupne po lyžiciach pridáme ananásovú šťavu.

2
Hotovo

Do vyšľahaného pridáme múku, kokosovú múčku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec z bielko ušľahaný tuhý sneh.

3
Hotovo

Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť do vyhriatej rúry.

4
Hotovo

Krém

Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli.

5
Hotovo

Vyšľaháme tvaroh, smotanovú nátierku, šľahačku a práškový cukor. Do vyšľahaného krému pridáme kokos a rozpustenú čokoládu.

6
Hotovo

Ananásová náplň:

Ananásový kompót scedíme, rozmixujeme a pridáme marhuľový džem.

7
Hotovo

Dokončenie

Vychladnutý korpus prekrojíme po dĺžke na dva pásy. Na spodný pás nasieme ananásovú náplň, rozotrieme čokoládový krém, priložíme druhý pás, ktorý tiež potrieme čokoládovým krémom a ozdobíme.

naspäť
Uhorková polievka tarator
dalej
Keksy s cukrom
naspäť
Uhorková polievka tarator
dalej
Keksy s cukrom