Bravčová panenka s orechami
a bylinkami

0 0
Bravčová panenka s orechami

Nutričné hodnoty

1 porcia
438
kcal
36,76
bielkoviny
4,56
sacharidy
21
tuky
1,75
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vlastnosti:
    • 30
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    Popis

    Zdieľať

    Bravčová panenka zapečená v zmesi orieškov a byliniek. Lahodný obed hotový za 30 minút.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Umyté a osušené mäso osolíme, okoreníme a opečieme zo všetkých strán na rozpálenom oleji.

    2
    Hotovo
    15/200 °C

    Vymiešame maslo, žĺtka a posekané orechy. Do zmesi obalíme panenku a dáme piecť do vyhriatej rúry.

    3
    Hotovo
    5

    Upečenú panenku vyberieme, zabalíme do alobalu a necháme ešte odpočívať.

    naspäť
    Punčová torta
    dalej
    Plnené karé
    naspäť
    Punčová torta
    dalej
    Plnené karé