Granadír

0 0
Granadír

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Fliačky 200 g
Zemiaky 800 g
Cibuľa 2 ks
Mletá červená paprika
Soľ
Bravčova masť 2 lyžice

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 50
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Granadír, granadierky pochod alebo cestoviny so zemiakmi – tradičné slovenské jedlo.

Kroky

1
Hotovo

Fliačky uvaríme podľa návodu vo vriacej osolenej vode. Zemiaky v šupke uvaríme v osolenej vode, olúpeme a pokrájame na kocky alebo pretlačíme.

2
Hotovo

Na masti opražíme cibuľu, primiešame mletú červenú papriku, ale už nepražíme. Primiešame zemiaky a uvarenú cestovinu. Dochutíme soľou a podávame s cviklou alebo kyslou uhorkou.

naspäť
Orieškové rezy
dalej
Pečené bravčové koleno
naspäť
Orieškové rezy
dalej
Pečené bravčové koleno
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here