Ingrediencie
-
800 g Hovädzie líčka
-
2 ks Mrkva
-
1 ks Petržlen
-
½ Zeler
-
1 ks Cibuľa
-
500 ml Červené víno
-
300 ml Hovädzí vývar
-
3 guličky Borievka
-
1 ks Bobkový list
-
3 guličky Nové korenie
-
5 guličiek Celé čierne korenie
-
1 vetvička Rozmarín
-
2 lyžice Paradajkový pretlak
-
Soľ
-
1 strúčik Cesnak
Popis
Hovädzie líčka na víne sú pochúťka, ktorá sa znova vracia na naše taniere. Trocha dlhšie varenie, ale výsledok stojí zato.
Kroky
1
Hotovo
|
Ingrediencie |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
120
|
Mäso vrátime k zelenine, pridáme soľ, pretlak a zalejeme vývarom a vínom tak, aby mäso bolo ponorené. Pomaly dusíme pod pokrievkou. |
5
Hotovo
|